Ελικοπτεράτο!!


Ώστε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κατακεραύνωσε και τιμώρησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού γιατί λέει, αφήσανε να αποδράσουν οι κατάδικοι με το ελικόπτερο.

Τι μας λες υπουργέ μας; (σημείωση: υπουργός σημαίνει "υπηρέτης"). Τι μας λες υπηρέτη μας;

Έστω ότι είμαι σκοπός σε μια σκοπιά του Κορυδαλλού. Και βλέπω το ελικόπτερο να κατεβαίνει. Και δεν έχει ξανασημειωθεί τέτοια απόδραση στα ελληνικά χρονικά...

1. Δεν ξέρω αν το σύστημα λειτουργεί ή όχι. Είναι ο υπουργός που έρχεται; Είναι δημοσιογράφοι; Είναι κάποιος επίσημος κερατάς από τους επιβήτορες του ελληνικού κράτους; Μήπως είναι κάποιος απ' αυτούς και δεν μ' ενημέρωσαν;;;
Δεν είναι πρωτοφανές... Έτσι δε σκοτώσαμε και τους 60 καταδρομείς στο Πενταδάκτυλο το 1974;

2. Η αυλή είναι γεμάτη χώμα. Το ελικόπτερο σηκώνει σύννεφο. Δε βλέπω τίποτα. Να αρχίσω να πυροβολάω όποιον μπαίνει ή βγαίνει; Αφού καταρχήν δεν βλέπω...

3. Άμα σκοτώσω τον υπουργό ή κανέναν παρατρεχάμενο ή κανένα καθίκι δημοσιογράφο, ποιός θα ταΐζει τα παιδιά μου; Εδώ οι πιλότοι πέφτουνε και οι οικογένειές τους ψoφάνε της πείνας...

4. Και άντε και πυροβολώ το ελικόπτερο, την ώρα που προσεγγίζει ή την ώρα που φεύγει. Και είμαι τόσο ωραίος, που το πετυχαίνω και πέφτει. Άμα πέσει πάνω στα κτίρια της φύλακης, γύρευε πόσοι θα σκοτωθούν και πόσες φορές ισόβια θα φάω. Άμα πέσει έξω από τη φυλακή, ακόμα χειρότερα, θα σκοτωθούν περαστικοί, πάλι την έχω βαμμένη... Ακόμα κι αν πέσει οπουδήποτε και δεν σκοτωθεί κανένας, πεθαίνει ο άτυχος πιλότος του: το Κράτος με κηρρύσει ένοχο και οι συγγενείς του γυρεύουν να με λυντσάρουν έξω από τα δικαστήρια...

Ο φρουρός, ό,τι και να έκανε ήταν καταδικασμένος. Γιατί το κράτος αυτό είναι μπουρδέλο και το ξέρουμε όλοι, του φρουρού συμπεριλαμβανομένου.
Ποτέ δεν ξέρεις ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να ενεργήσεις, γιατί όπως έχει κατ' επανάληψη επιβεβαιωθεί από την πράξη, υπάρχει απίστευτη πολυνομία και οι νόμοι είναι λάστιχα που ξεχειλώνουν και μαζεύουν ανάλογα με τα κέφια των υπηρετών μας.

Ο υπουργός όμως, προκειμένου να αναλάβει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί στο ακέραιο, αυτός, ο υπηρέτης μας επαναλαμβάνω, καβαλάει το καλάμι και παριστάνει τον τιμωρό-άγγελο.

Αντί ο ευθυνόφοβος - και άρα επικίνδυνος - υπουργός να κυνηγάει τους άτυχους υπαλλήλους, καλά θα έκανε να τα μάζευε και να τράβαγε σπιτάκι του.

Έστω και ελικοπτεράτος!!!

Σχόλια

Ο χρήστης glenn είπε…
Πες τα αγόρι μου, πές τα...
Ο χρήστης bidibis είπε…
Aυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί τα κανάλια πρέπει να διακόπτουν το πρόγραμμά τους, κάθε τρεις και λίγο, για να μας ενημερώσουν (;) για τις εξελίξεις σχετικα με την υπόθεση!

Σε πoια άλλη σοβαρή χώρα θα έβαζαν έκτακτο δελτίο για να ακούσουμε τις "οργισμένες" δηλώσεις ενός υπουργού; Στην Ισπανία του Φράνκο, ίσως!

Φυλακή δεν έχω κάνει ακόμα, αλλά αν υποθέσω ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών είναι όμοιες με τα υπόλοιπα δημόσια κτιρια και υπηρεσίες (π.χ Πανεπιστήμια, σχολεία, εφορίες, υπουργεία κτλ), τότε αναγνωρίζω όλα τα δίκαια του κόσμου στους φυλακισμένους!

Μια μόνο λύση βλέπω. Τη δημιουργία μιας τεράστιας, υπερσύγχρονης φυλακής στη Λάρισα στα πρότυπα της πιο ξακουστής φυλακής του κόσμου, το αλκαζάρ! Από εκεί δε θα τολμάει να το σκάσει κανείς! Ακόμα κι αν κάποιος καταφέρει να δραπετεύσει,σ'υντομα θα πέσει πάνω στις εκκλησιαστικές φράξιες των Λαρισαίων, γνωστές για τους τραμπουκισμούς τους κατά το παρε΄θόν, οι οποίες θα τον κάνουν τουλόυμι, στο ξύλο! καλή λύση θα ήταν και η δημιουργία ειρκτής στη Θεσσαλονίκη ή Χαλκιδική, αλλά εκεί ο γνωστός τηλενομάρχης θα αντιδράσει σίγουρα. Πάλι θα τα βάλει με το αθηνοκεντρικό κατεστημένο, το οποίο επιδιώκει να καταστήσει την ενδοξη συμβασιλεύουσα σε απέραντο σκουπιδότοπο. Τό ίδιο θα πράξουν και οι ομοταγείς πολίτες της μπαοκάρας οέο...
Ο χρήστης heinz είπε…
Από το in.gr:

"Ο κ. Παπαληγούρας αρνήθηκε ότι έχει περιέλθει σε γνώση του έκθεση περί σχεδιαζόμενης απόδρασης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση εάν μπορούσαν να κάνουν χρήση των όπλων τους οι φύλακες, απάντησε θετικά."

Τόσο ντουβάρι είναι.
Ο χρήστης heinz είπε…
"Στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπληγούρα παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος ερωτηθείς για την απόδραση των δύο κρατουμένων την Κυριακή από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, τόνισε -όπως και ο κ. Παπαληγούρας- ότι οι ευθύνες είναι διοικητικές και όχι πολιτικές."

Πως ένας καλός δημοσιογράφος, καταφέρνει να γίνει νούμερο.

Ποιός θα τον ξανασεβαστεί σαν αντικειμενικό δημοσιογράφο, αν ποτέ επιστρέψει στο επάγγελμα;
Ο χρήστης MainMenu είπε…
καλέ τι γίνεται στην πατρίδα και δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Ο χρήστης MainMenu είπε…
δεν προλαβαίνουμε να σκοτώνουμε αλλοδαπούς, δεν προλαβαίνουμε να απολύουμε υπουργούς
Ο χρήστης DimitrizZzZz είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης DimitrizZzZz είπε…
Παρήγγειλα κάτι σουβλάκια πριν λίγο και στο ενα δεν έβαλαν τζατζίκι.

Τρομερά ερωτηματικά συγκλονίζουν το είναι μου:
Μήπως δεν μπορώ να εκφράσω σωστά την γνώμη μου, με αποτέλεσμα να μην σέβεται τις επιθύμίες μου το ντελιβεράδικο και να μου φέρνει ένα σουβλάκι χωρίς τζατζίκι, κι ας είμαι συχνός πελάτης;
Μήπως η σύγχρονη κοινωνία μας έχει κάνει αδύναμους και κλεισμένους μέσα στο καβούκι μας,μας έχει αλλοτριώσει τόσο ώστε δεν μπορούμε να συννενοηθούμε για ένα σουβλάκι;

Η αδυναμία απάντησης αυτών και άλλων ερωτηματικών οδηγεί τον καθένα σε μανιοκατάθλιψη.

Ως πότε πια θα ζούμε σε μία κοινωνία που ηδονίζεται με την καταστολή και γι αυτό δεν προλαμβάνει;

Απαιτώ την παραίτηση τvn Υπουργών Υγείας και Απασχόλησης που δεν φρόντισαν:

1) Να έχουν καλή ακοή οι τηλεφωνητές
στα ντελιβεράδικα
2) Να ερευνηθούν οι ανατριχιαστικές φήμες που θέλουν όσουν απαντούν στα τηλέφωνα των ντελιβεράδικων, να μην είναι εκπαιδευμένοι στην αμερική, ή ακόμα και (αν είναι δυνατόν) οτι η τηλεφωνική παραγγελιοληψία αποτελεί πάρεργο του ψήστη, του ταμία ή του ντελίβερι boy και όχι κύρια ασχολία ενός σωστού και εξειδικευμένου επαγγελματία που θα σκύψει με αφοσίωση πάνω από το σουβλάκι σου και θα ελέγξει αν έχει τζατζίκι.
3) Για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στον απογοητευμένο καταναλωτή, ώστε να μην αναπτύξει συμπλέγμα κατωτερότητας μετά από την αποτυχημένη απόπειρα παραγγελίας σοθβλακιού με τζατζίκι.
Ο χρήστης houlia είπε…
Είχα βαρεθεί λίγο τα μπλογκερικά ώσπου θυμήθηκα! Heinz!:)
Happy now!

Τώρα βέβαια, όχι ότι μου έφτιαξες και το κέφι, υπογραμμίζοντας την αδιασάλευτη(ζήτω) αλήθεια μας: Με τον σταυρό στο χέρι ή με τον π** στον κ**(εγώ εκφράζομαι έτσι;!!!) πάλι μαλ** θα είμαι!

Καιρός να ξεκαρφώνουμε τις πινέζες που συγκρατούν τον καμβά αυτού τού τόπου και να τον στείλουμε στις καλένδες. Δεν μπορεί, κάποιο σεντονάκι θα βρούμε να ζωγραφίζουμε. Απ την αρχή!!!

Ουφ!:):):)
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Πάντα οι φύλακες την πληρώνουν...

Βλέπω και τους μπάτσους, να του έχει χώσει ο άλλος το περίστροφο στη μούρη κι ο δικός μας να μην έχει ούτε καν σφαίρες...

Είμαστε ωραίο κράτος, ευνονούμενο, είμαστε...
Ο χρήστης Το σωστό να λέγεται είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Το σωστό να λέγεται είπε…
Γειά χαρά σας.

-> Heinz said...
"Ελικοπτεράτο!!"

Εγκέφαλοι οι δράστες.
Ούτε ο κυρ Νίκος θα σκεφτόταν μια τέτοια απόδραση απ΄το χρυσό κλουβί.
Η ερώτηση είναι:
Γιατί υπάρχουν ακόμη οι φυλακές στον Κορυδαλλό;
Οι φυλακές σε λίγο καιρό θα είναι περικυκλώμένες απο πολυκατοικίες, αν δεν είναι ήδη.

-> x-watcher said...
"... καλά θα έκανε να τα μάζευε και να τράβαγε σπιτάκι του".

Να παραδοθεί έτσι εύκολά;
Υπουργός Δικαιοσύνης είναι, πρέπει να βάλει στόχο του την μετακίνηση των φυλακών σε πιο ασφαλές σημείο.

-> BadlyDrawnBoy said...
"Φυλακή δεν έχω κάνει ακόμα..."

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, όχι για τους γίγαντες...της λογοφαγίας.

Στο καμουφλάζ πάντως είσαι πρώτος. Αν ο Σαντάμ ήταν έξυπνος θα είχε εσένα για σωσία. Θα'ταν τώρα ελεύθερος και θα τρώγε ήσυχα της φασολάδα του απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα της Τρίπολης...με τον Καντάφι.



-> DimitrizZzZz said...
"Τρομερά ερωτηματικά συγκλονίζουν το είναι μου:
Μήπως δεν μπορώ να εκφράσω σωστά την γνώμη μου..."

Μπράβο Δημήτρη σε χάιρομαι. Τωρα τραβάς ντουγρού πορεία στην ζωή.
Σε κάθε ερώτηση υπάρχουν πολλές απαντήσεις, άλλες θεωτητικές και άλλες πρακτικές.
Βλέπεις ένα πρόβλημα, δώσε μία πρακτική λύση. Στρώσου και παράγε έργο.
Λοιπόν βρήκες κάτι που χιλάδες πελάτες σαν κι εσένα ανακάλυψαν ότι είναι πρόβλημα αλλά δεν έχουν δώσει σημασία.
Πως μπορείς να προσφέρεις λύση που να βοηθάει τον πελάτη και να είναι επικερδέστατη για σένα;

-> houlia said...

"Με τον σταυρό στο χέρι ή με τον π** στον κ**(εγώ εκφράζομαι έτσι;!!!) πάλι μαλ** θα είμαι!"

Μην λες τέτοια βρε χουλιάρικο και θα κάνεις κατι γεροντάκια να χάσουν τις μασέλες.
Οδοντίατρος είσαι;

-> Αφροδίτη
"Βλέπω και τους μπάτσους, να του έχει χώσει ο άλλος το περίστροφο στη μούρη κι ο δικός μας να μην έχει ούτε καν σφαίρες..."

Πες στα αδήφαγα χαζοΔημοπούλια ότι καλύτερα είναι που του "δικού μας" του τελείωσαν οι σφαίρες αλλοιώς θα πίναμε καφέ στην κηδεία του...θρύλου.
Ο άνθρωπος σωστά κατάλαβε τα όριά του.
Ο χρήστης glenn είπε…
@το σωστό να λέγεται: Είσαι αρτσούμπαλο κι επίμονο κουραστικό ξυλάγγουρο. Δε σε παίζουν τα άλλα τα παιδάκια. Δεν αναρρωτιέσαι γιατί; Άλλαξε πορεία και τακτική βρε.
Ο χρήστης Το σωστό να λέγεται είπε…
-> username said...

"Είσαι αρτσούμπαλο κι επίμονο κουραστικό ξυλάγγουρο"

Αγαπητό παιδί άλλοι τρώνε τα αγγούρια και δροσίζονται κι αλλοι τα τρώνε και ζορίζονται.

Εσύ για να τα βλέπεις όλα ξυλάγγουρο πρέπει να είσαι απ'αυτούς(ες) που ζορίζονται.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα προβληματάκια σου ψυχοπαιδικής υγιεινής.

Τα είδωλα στην ζωή σου είναι καλό να τάχεις μέχρι το τέλος της βρεφονηπιακής ηλικίας. Μετά πρέπει να σχηματίζεις την δική σου προσωπικότητα.

Να σαι καλά και εύχομαι υγίεια σε σώμα και νου.

Με αγάπη
απ' το "ξυλάγγουρο" σου.


Υ.Γ.
Η επιμονή είναι γνώρισμα της Ελληνικής φυλής.
Δεν θα υπήρχε ο Μεγαλέκος και ο Ulysses αν δεν υπήρχε Ελληνική επιμονή.
Συγγνώμη που σε κούρασα.
Κουράγιο, είναι η αρχή μιας νέας ζωής.
Ο χρήστης Το σωστό να λέγεται είπε…
Ωρισμένοι είναι χαζοΔημοπούλια. Απ'αυτούς όσοι στην λαιμαργία τους δεν πρόσεξαν ή δεν σεβάστηκαν την σωματική υγίεια του ανθρώπου τότε είναι αδήφαγα χαζοδημοπούλια.
Εμείς οι άλλοι, ξέρουμε ποιά είναι αυτά τα κλωσσόπουλα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υποστράτηγος ε.α. Ράμπο

Ο Λάζαρος

Συνδιαμορφώνοντας την κοινωνία που οραματιζόμαστε