Κι ενώ εμείς...

...κοιτάμε από που θα κόψουμε, και που θα βρούμε καμιά γωνιά να ψοφήσουμε τουλάχιστον αξιοπρεπώς, ο νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman τραβάει τα μαλλιά του από την πανευρωπαϊκή ηλιθιότητα και προειδοποιεί την Αμερική να αποφύγει τον "Ευρωπαϊκό Μαζοχισμό".

Ο Krugman (μόνο αριστερός δεν είναι ε?) αρθρογραφεί συνεχώς γύρω από την κρίση και συνιστώ σε όλους να παρακολουθούν κάθε μέρα το blog του, για να ξέρουμε κι από κάποιον υπεύθυνο τι γίνεται (γιατί, άμα περιμένουμε από τον Παπακωνσταντίνου και την Κατσέλη, τη βάψαμε....).

Το σχετικό άρθρο του Krugman και το βασικό link του blog του.

Σχόλια

Ο χρήστης Λάμπρος Κερεντζής είπε…
Καλησπέρα φίλοι τι κάνεται, προσπαθείται να βρήτε μια γωνιά ή την έχεται βρεί. Εμείς πήραμε την απόφαση ότι ούτε καράβι, ούτε αεροπλάνο θα πάρουμε αυτό το καλοκαιρι και όπως και εσείς πριμένουμε να δούμε τι θα γίνει από αυτά που μας κόβουν και αυτά που μας ζητούν. Πες στην σύζυγο ότι δούλεψα ένα χρόνο στους παιδικούς του δήμου και ξεκίνησα ομάδες με τις μαμάδες αλλά και εδώ η κομματοκρατία κανει το θαυμα της και δεν αφήνει να στεριώσει τίποτα και τον νοέμβρη θα βρίσκομαι εκτός και να σας πω καλύτερα. Δεν βγαζεις άκρη με την κρατική αναρχεία της εξουσιάς. Σας φιλάμε και δεν σας ξεχνάμε, χαιρετίσματα στα παληκάρια σας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υποστράτηγος ε.α. Ράμπο

Ο Λάζαρος

Συνδιαμορφώνοντας την κοινωνία που οραματιζόμαστε