Χωρίς κόκκινες γραμμές;

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον, και - το ομολογώ - με αυξανόμενη ιλαρότητα τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των διαφόρων κυβερνητικών στελεχών, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, με τελευταίο το επεισόδιο Lover-δου...



Βεβαίως και ΔΕΝ συμφωνώ με επιθέσεις τύπου Χατζηδάκη!!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως, πέρα από την πλάκα αλλά και τη δικαιοσύνη του θέματος, είναι ότι η κυβέρνηση των ηλιθίων δεν καταλαβαίνει τούτο:  όταν ισχυρίζεσαι σε όλους τους τόνους, ότι "δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές" (όρια), τότε όλοι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν όρια!!

Και οι υπεύθυνοι για την κατάλυση των ορίων, βιώνουν τις συνέπειες αυτού που προκάλεσαν...


Σχόλια

Ο χρήστης ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε…
Στην αρχή είμαστε ακόμη Heinz. Το ορεκτικό γευόμαστε. Η μεσαία τάξη (τέλος πάντων, αυτή που λέγεται έτσι) που σε λίγο θα αρχίσει να χάνει τα σπίτια και τα εξοχικά της δέρνει πιο άγρια και πιο ύπουλα παρά τον δήθεν πολιτισμένο χαρακτήρα της.

Μέχρι στιγμής οι εκπρόσωποι της παραμένουν ακόμη χαμογελαστοί πελάτες των ηλιθίων, με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει προσωπικά γιαυτούς και θα την σκαπουλάρουν στην πλάτη του γείτονα. Διότι εν τέλει δεν γίνεται να έχεις ηλίθια και ανήθικη κυβέρνηση και ξύπνιο και ηθικό λαό. Σε όλους εξίσου τα μοιράζει ο θεός τα ταλέντα. Μόλις πάρουν λοιπόν χαμπάρι οι γιαλαντζή αστοί ότι το λαχείο σταμάτησε να κληρώνει θα αρχίσει το κυρίως πανηγύρι. Πάω στοίχημα ότι σε κάνα χρόνο, όταν αυτό που όλοι υποψιάζονται χωρίς να τολμούν ακόμη να πιστέψουν, -ότι δηλαδή είμαστε πλέον τόσο πλούσιοι όσο και οι βούλγαροι ή οι σκοπιανοί-, ομολογηθεί δημοσίως, η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωρίσιμων πολιτικών θα μεταναστεύσει σε χώρες εκτός Ε.Ε. για να γλυτώσει το λυντσάρισμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υποστράτηγος ε.α. Ράμπο

Ο Λάζαρος

Συνδιαμορφώνοντας την κοινωνία που οραματιζόμαστε