Το χάσανε κι οι πρυτάνεις....

Ζήλεψαν οι πρυτάνεις των ελληνικών Πολυτεχνείων τη δόξα των ιδιοκτητών των κακόφημων κολεγίων κι είπαν να τους μιμηθούν!!

Έτσι, μοιράζουν βεβαιώσεις master στους αποφοίτους των σχολών τους, εντελώς αυθαίρετα!!!

Δείτε χάλια:

Ξαναδείτε χάλια:



Η κατάσταση είναι για γέλια। Οι πρυτάνεις δε σέβονται ούτε τα εκλεκτορικά σώματα που τους εξέλεξαν ως ΔΕΠ, ούτε βεβαίως εκείνα που τους τοποθέτησαν στον πρυτανικό θώκο.

Χωρίς να υπάρχει αναγνώριση των πολυτεχνικών διπλωμάτων ως masters από κανέναν - ούτε βεβαίως από το ΑΣΕΠ - προσπαθούν να επιβάλουν με το "έτσι θέλω" την "αναβάθμιση" των σχολών τους, ουσιαστικά γελοιοποιώντας τες. Γιατί, δεν γελοιοποιούνται μόνο οι ίδιοι (κάτι που ΔΕΝ είναι δικαίωμά τους), αλλά γελοιοποιούν και τα ελληνικά Πολυτεχνεία. Με δυο λόγια, τα ελληνικά Πολυτεχνεία δεν απονέμουν διπλώματα καθόλου, απονέμουν μόνον masters.

Κατ' επέκταση τότε (κι απολύτως λογικά) οι Ιατρικές σχολές που είναι 6+6 χρόνια, πρέπει να απονέμουν απ' ευθείας διδακτορικά...

Και καλά.... Δεν υπάρχει κάποιος να τους χώσει στη φυλακή; Μόνο οι κόκκινες Ferrari και το πιάνο με ουρά στο Πάντειο ήταν πρόβλημα και τούτο 'δω είναι ασήμαντο; Μα, ακριβώς την ίδια κοροϊδία που πουλάνε τα κολέγια στους σπουδαστές τους, πουλάνε αυτή την ώρα και τα Πολυτεχνεία στους δικούς τους! Το ελληνικό κράτος κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τους φοιτητές που το εμπιστεύονται!!

Ήμαρτον δηλαδή!!

Εγώ προτείνω, να στείλουμε τους συγκεκριμένους πρυτάνεις για διευθυντές σπουδών στα κολέγια - και το λέω σοβαρά: να κάνουν τις πονηριές τους εκεί, που υπάρχει ανάγκη κιόλας και να μην ξεφτιλίζουν την ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση, που το μόνο που δε χρειάζεται είναι κουτοπόνηρους διοικητικούς και διδάσκοντες.

Μακάρι να πάνε παρέα με τον Καρκανιά, στο κάτω-κάτω, πολύ καλύτερα θα κλαίγονται για τα "όσια και τα ιερά" απ' ό,τι αυτός!!!

Και να πάρουνε επιστημονικούς συμβούλους (γιατί αυτοί που υπογράφουν τέτοια κείμενα ΔΕΝ είναι επιστήμονες) από το ΤΕΕ - που βρίσκεται πίσω από αυτή τη νέα, μαζική γελοιοποίηση της ελληνικής Παιδείας। Αφού κατέστρεψαν οι φωστήρες μπετατζήδες του ΤΕΕ όλη την Ελλάδα, αποφάσισαν τώρα να περιλάβουν και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ποιος τους το επιτρέπει;;;!!

Σχόλια

Ο χρήστης Π. Φιτσιλής είπε…
Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον σεβασμό στους θεσμούς και νόμους.

Επιπλέον, αφού το πτυχίο των Πολυτεχνείων είναι master γιατί διοργανώνουν ξανά άλλα master.

Ας μειώσουν τη διάρκεια σπουδών σε 4 χρόνια ή γιατί όχι και 3.

Δυστυχώς το ΔΝΤ έχει συστάσεις μόνο για την οικονομία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υποστράτηγος ε.α. Ράμπο

Ο Λάζαρος

Συνδιαμορφώνοντας την κοινωνία που οραματιζόμαστε